На Івано-Франківщині російська ракета влучила прямо у житловий будинок — ОПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

На Івано-Франківщині російська ракета влучила прямо у житловий будинок — ОПУ

На Івано-Франківщині російська ракета влучила прямо у житловий будинок — ОПУ
Джерело:  online.ua

Під час сьогоднішнього чергового масованого ракетного удару Росія запустила ракету, яка влучила прямо в житловий будинок в Івано-Франківській області.

Джерело: Тelegram заступника голови ОП Кирила Тимошенка

Російська ракета прямо поцілила в житловий будинок на Івано-Франківщині

Ранок, село у Івано-Франківській області, майже за тисячу кілометрів від росії. Прилітає ракета прямісінько в будинок, чудом не вибухає. Цинізму росіян немає меж, - наголосив Тимошенко.

Як зазначається, попередньо обійшлося без жертв, у ракети не спрацював вибуховий механізм.

Фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Що відомо про наслідки масованої ракетної атаки РФ 29 грудня?

Над Києвом сили ППО збили 16 російських ракет. Унаслідок падіння уламків пошкоджено приватні будинки, наразі відомо про трьох постраждалих, серед них дитина.

Після ракетної атаки 40% киян залишаються без світла, - зазначив Віталій Кличко.

Над Одеською областю сили ППО збили 21 ворожу ракету, повідомив очільник Одеської ОВА Максим Марченко. Зазначається, що російська ракета влучила в обʼєкт енергетичної інфраструктури області.

За словами Кирила Тимошенка, у селі Степове на Одещині уламки збитої російської ракети пошкодили житловий будинок, наслідки уточнюються.

Як повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, на Київщині зафіксовані незначні руйнування житлових будівель у Вишневій громаді та Вишгородському районі. Також пошкоджено медичний заклад у Глевасі.

Як повідомив радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк, під час сьогоднішньої масованої ракетної атаки Росія випустила по Україні більше 120 ракет.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?