На Київщині студент зробив щеплення проти COVID-19 і ввечері того ж дня помер
Категорія
Україна
Дата публікації

На Київщині студент зробив щеплення проти COVID-19 і ввечері того ж дня помер

На Київщині студент зробив щеплення проти COVID-19 і ввечері того ж дня помер
Джерело:  online.ua

На Київщині помер 19-річний студент після вакцинації проти коронавірусу. В попередній довідці про причину смерті хлопця зазначено: «Cерцево-легенева недостатність. Набряк легень. Гостра коронарна недостатність». Остаточна причина смерті буде відома тільки через місяць після завершення медичних досліджень.

Джерело: сайт Українського гуманітарного інституту.

Студент 3 курсу Українського гуманітарного інституту Володимир Сало помер ще ввечері 13 вересня.

Володимир зробив щеплення проти коронавірусу

Повідомляється, що 13 вересня о 14:30 хлопець вакцинувався від коронавірусу. До вечора студент почував себе добре, о 18:30 повечеряв у студентській їдальні, потім відвідав у кафетерій, де грав у настільні ігри.

Ввечері у нього піднялася температура, о 20:15 почалися судоми. О 20:35 в хлопця зник пульс і дихання. Медичні працівники вишу робили штучне дихання студенту до приїзду швидкої, яка прибула о 20:45. Швидка реанімувала Володимира годину, однак врятувати його не вдалося.

Студенти і колектив навчального закладу відгукуються про хлопця як про добру і чуйну людину.

“Вові було 19 років. Всі відгукуються про нього з непідробним захопленням і любов’ю, він був серцем будь-якої компанії, веселим, позитивним хлопцем. Навчався на відмінно, брав активну участь у соціально-культурному житті навчального закладу, минулого року балотувався в члени Студентської ради. Протягом усього навчання працював репетитором англійської мови онлайн. Любив читати, був дуже допитливою людиною.

Володимир був дуже добрим і чуйним. Декілька разів він, з бажання врятувати чиєсь життя, здавав донорську кров. Допомагав як волонтер на Святі подяки в Києві 12 вересня”, - йдеться на сайті інституту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?