На Кримському мосту раптово обмежили рух: що сталося
Категорія
Україна
Дата публікації

На Кримському мосту раптово обмежили рух: що сталося

На Кримському мосту раптово обмежили рух: що сталося
Джерело:  online.ua

У неділю, 22 грудня, окупанти влаштували раптовий переполох на скандальному Кримському мосту, який Росія незаконно побудувала на окупованому українському півострові - поліція оглядає всі автомобілі, що проїжджають через міст, а всіх водіїв та пасажирів перевіряють металодетекторами. Раптовий переполох пов'язаний з приїздом Путіна в окупований Крим, де він 23 грудня планує відкрити залізницю на Кримському мосту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Відомо, що, крім посилення заходів безпеки на Кримському мосту, окупанти нахабно перекрили прохід під Кримським мостом,. Через це українські судна не зможуть пройти Керченську протоку, а порти Маріуполя і Бердянська відповідно будуть ізольовані. Про це йдеться в офіційному повідомленні Мінтрансу РФ, де закликали не виводити судна в акваторію Кримського моста до 24 грудня включно і зажадали, щоб всі неухильно дотримувалися цієї заборони.

І все це тому, що 23 грудня в окупований Крим приїде Путін, який проїде на першому поїзді через Кримський міст. Після цього, з 24 грудня, окупанти мають намір запустити повноцінний залізничне рух на незаконній споруді. Перші потяги підуть за маршрутами Санкт-Петербург - Севастополь і Москва - Сімферополь.

Нагадаємо, запуск поїздів по Кримському мосту окупанти переносили кілька разів. Експерти допускають, що росіяни сумніваються в тому, що Кримський міст під пасажирськими потягами не рухне.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що нещодавно Кримський міст обрушився. Йдеться про споруджувану ділянку траси "Таврида", яка рухнула через аварію. Інцидент стався через водія самоскида, який врізався в конструкцію і збив дві укладені балки шляхопроводу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?