На Луганщині терміново попередили про новий підпал
Категорія
Події
Дата публікації

На Луганщині терміново попередили про новий підпал

На Луганщині терміново попередили про новий підпал
Джерело:  online.ua

Нові пожежні інциденти спалахнули в Луганській області. Згідно з підтвердженням місцевих органів влади, нові осередки полум'я з'явилися неподалік від Станиці Луганської. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Станично-Луганську районну державну адміністрацію.

За офіційними даними посадовців, інцидент стався раптово, оскільки у згаданій локації пожеж не було навіть під час запеклих боїв у 2014 та 2015 роках.

"Раптово" запалало навіть там, де не було пожеж у 2014 -15 роках після масштабних обстрілів з "Граду". Черговий підпал між населеними пунктами Нижньотепле та Артема. Верховий вогонь підступає впритул до електропідстанцій. Рятувальники стримують пожежу. Від пожежі детонують не розірвані боєприпаси", - проінформувала адміністрація.

Нагадаємо, вже кілька днів у регіоні тривають нищівні пожежі, які торкнулися багатьох населених пунктів. Полум'я спричинило кілька жертв та знищило безліч об'єктів. Наразі в уряді припускають, що вогонь з'явився невипадково — це наслідки підривної та злочинної діяльності окупаційного режиму на частині Донбасу.

Станом на 5 жовтня ситуація залишається небезпечною.

"Найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапило 32 населених пункти. Основні зусилля ДСНС були направлені на захист населених пунктів, польового артилерійського складу ЗСУ поблизу с. Боровеньки та газорозподільчої станції на околиці
с. Олександрівка", - пояснили в ДСНС.

Як повідомляв ONLINE.UA, перетин лінії розмежування на Донбасі через КПВВ "Станиця Луганська" можуть тимчасово закрити. Як пояснив керівник Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, йдеться про випадок, коли об’єкт зіткнеться з новим задимленням через пожежі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?