Влада попередила українців про ймовірну небезпеку на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Влада попередила українців про ймовірну небезпеку на Донбасі

Влада попередила українців про ймовірну небезпеку на Донбасі
Джерело:  online.ua

Перетин лінії розмежування на Донбасі через КПВВ "Станиця Луганська" можуть тимчасово закрити. Як пояснив керівник Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай, йдеться про випадок, коли об'єкт зіткнеться з новим задимленням через пожежі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву посадовця у понеділок, 5 жовтня.

За його словами, тимчасова зупинка роботи триватиме кілька годин.

"Якщо дуже потужний дим буде переходити безпосередньо на КПВВ, ми будемо призупиняти його роботу на певний час — годину, дві, скільки буде треба, але не закривати його", - пояснив Гайдай.

Він додав, усю інфраструктуру КПВВ відновили після інциденту, пов'язаного з пожежами на Луганщині.

"Станом на 08:30 5 жовтня пожежі лісового масиву в осередку № 2 поблизу с. Боброве – с. Воронове та осередку № 3 поблизу с. Трьохізбенка – Муратове ліквідовано. Таким чином, з 8 основних осередків пожеж, 6 осередків — ліквідовані, 1 - локалізований", - резюмували у Державній службі надзвичайних ситуацій.

Масштабні пожежі охопили понад 20 га землі. Для гасіння вогню залучено майже 3 тисячі осіб і понад 200 одиниць техніки, в тому числі 3 літаки АН-32П та 2 вертольоти МІ-8 від ДСНС. В результаті пожеж загинули 7 осіб, госпіталізовано 18 людей, вважаються зниклими безвісти 4 людини. Евакуювати довелося 150 осіб.

Як повідомляв ONLINE.UA, КПВВ "Станиця Луганська" на Донбасі відновлює роботу. Пункт пропуску відкрили о 9:00 годині ранку — пропускати громадян будуть у звичайному режимі за осіннім графіком. Таке рішення прийняв командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко, який розпоряджався тимчасово закрити КПВВ в Луганській області через масштабні пожежі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?