На NewsOne пояснили, яким мав бути телеміст із каналом Кремля
Категорія
Україна
Дата публікації

На NewsOne пояснили, яким мав бути телеміст із каналом Кремля

На NewsOne пояснили, яким мав бути телеміст із каналом Кремля
Джерело:  online.ua

Телемарафон "Треба поговорити" між українським телеканалом NewsOne і пропагандистським каналом "Россия 24" мав проходити без участі тих, хто сумнівається, що Крим і Донбас - це Україна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву генерального продюсера телеканалу NewsOne Василя Голованова.

За словами журналіста, це жорстка і безкомпромісна позиція команди телеканалу.

"Телеміст замислювався як журналістський проект без політики. Без присутності в студії політологів, політиків, пропагандистів. Без тих, хто сумнівається в тому, що Крим і Донбас - це Україна. Наша умова для російської сторони - в студії не повинно бути пропагандистів. Не повинно бути тих, хто знаходиться під санкціями України, США, ЄС",- написав він.

Голованов також нагадав, що зараз в Росії перебуває понад 3 мільйонів українців.

"Хтось там вже давно, хтось поїхав після 2014 року, хтось їздить регулярно туди-назад. За всі 5 років конфлікту з ними ніхто не говорив. Журналістський телеміст - це чесна розмова звичайних людей без підставних людей в студії", - додав ведучий.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  керівництво телеканалу NewsOne заявило про скасування телемарафону «Треба поговорити»  з каналом «Россия-24». Інформація про це розміщена на сайті NewsOne.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?