На німецькому ТБ знову висміяли Путіна за "стиряний" Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

На німецькому ТБ знову висміяли Путіна за "стиряний" Крим

На німецькому ТБ знову висміяли Путіна за "стиряний" Крим
Джерело:  online.ua

Тема українського Криму все частіше стала з'являтися в інформаційному просторі в усьому світі, особливо після звернення президента США Джо Байдена до України, під час якого він публічно пообіцяв, що буде протистояти агресії РФ і домагатися деокупації захопленого Росією півострова. Зокрема, активно взялися за український Крим на німецькому телебаченні. Там в ефірі найпопулярнішого комеді-шоу "heute-show", яке дивляться майже 6 млн глядачів, висміюють брехню російської влади про "приєднання" Криму і нагадують світові про те, що "Путін стирив Крим". На це звернув увагу посол України в Німеччині Андрій Мельник у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Путін не "приєднав" Крим, він просто його стиряв. Другий раз за 2 тижні російська злочинна окупація Криму стала топ-темою популярного комеді-шоу на німецькому телебаченні", - зазначив Мельник, додавши, що деоккупація півострова вже близько.

Тим часом спікер Кремля продовжує запевняти, що ніякої окупації і анексії Криму не було. За словами прессекретаря російського президента Володимира Путіна, сталося "возз'єднання Криму з Росією, причому досить в суворій відповідності з усіма нормами міжнародного права". Дмитро Пєсков вважає, що для Росії немає необхідності в тому, щоб світ визнав анексію, але чекає, що міжнародне співтовариство визнає факт того, що український півострів отримав "статус регіону Російської Федерації".

До речі, недавно в ефірі цього ж шоу Яніну Вісслер і Зузанну Генніг-Вельзен, яких минулого тижня обрали співголовами Лівої партії Німеччини, зобразили в образі двох "дівчат" Бонда в образі Путіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що посол України гнівно дорікнув Німеччині через Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?