На ньому ж труси Навального — відео з Путіним розсмішило мережу
Категорія
Політика
Дата публікації

На ньому ж труси Навального — відео з Путіним розсмішило мережу

На ньому ж труси Навального — відео з Путіним розсмішило мережу
Джерело:  online.ua

Команда очільника Кремля Володимира Путіна щоденно своїми скандальними рішеннями провокує користувачів соціальних мереж на бурхливу негативну реакцію. Однак цього разу в епіцентрі уваги соцмереж опинився сам російський президент. Зазначається, що у день Водохреща, 19 січня, Володимир Путін вирішив скупатися в ополонці. Члени його команди зафіксували та навіть вже опублікували відео, на якому видно, як глава держави у розпал морозів пірнає в ополонку у спідній білизні. Однак "сміливе рішення" Путіна спровокувало тільки кепкування та жарти серед росіян, оскільки останні помітили на господареві Кремля "труси Навального", передає ONLINE.UA з посиланням на "Кремлевский пул РИА".

На відео видно, що опинившись у крижаній воді, Путін тричі пірнув і тричі перехрестився. Однак у справжність цього ролика не вірять користувачі мережі. У коментарях під відео вони пишуть, що якби відео знімали справді на морозі, щонайменше з рота президента йшла б пара, характерна для такої погоди. На думку росіян, цілком ймовірно, що для Путіна побудували спеціальний басейн з підігрівом та для відео замаскували його під ополонку. Окрім того, привернули увагу людей і спідня білизна, у якій пірнав Путін. Під відео люди написали багато тематичних коментарів.

"На ньому ж труси Навального! Що це означає? Це якийсь знак? Послання?; Путін думав, що ніхто не впізнає труси Навального! Ну й смішний! Хіба ж їх можна не впізнати?; цікаво, скільки клонів Путіна загинуло, поки зняли це екстремальне відео; Чому він у трусах Навального?; Олексій Навальний упізнав свої труси на фотографіях купання Володимира Путіна; Труси поверни!; Сині труси Олексія Навального. Що б це означало?; напевно, для Путіна труси Навального - це справжній трофей, якщо він в них для таких відео знімається", - діляться враженнями від відео користувачі мережі.

Варто нагадати, що під час розмови опозиціонера Олексія Навального з можливим учасником замаху на нього, чоловік розповів, що отруту нанесли на спідню білизну Навального. Після цього мережа вибухнула жартами про труси Навального, які виявилися синього кольору.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команда Володимира Путіна налякана закликом Навального до росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?