На один з виборчих округів направили вертоліт зі спецназом: що відбувається
Категорія
Україна
Дата публікації

На один з виборчих округів направили вертоліт зі спецназом: що відбувається

На один з виборчих округів направили вертоліт зі спецназом: що відбувається
Джерело:  online.ua

Нацполіція направила на Житомирщину гелікоптер зі спецпідрозділом ТОР – для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на виборчий округ №64, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУНП.

Зазначається, що 22 липня з Києва в Житомирську область прибув спецзагін поліцейських тактико-оперативного реагування (ТОР) патрульної поліції. Рішення направити в Коростень вертольотом Мі-8 придані сили поліції було прийняте після аналізу оперативної обстановки та інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації з дільничних виборчих комісій – до ОВК №64.

"Поліцейських спецпризначенців направили на Житомирщину для підсилення місцевої поліції та допомоги у забезпеченні публічного порядку та безпеки, а також реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, згідно з даними ЦВК, нардеп 8-го скликання Сергій Пашинський програє на 64-му окрузі. За результатом опрацювання 61,20% протоколів перемагає В’ячеслав Сігачов від "Слуги народу". За нього віддали голоси 28,74% виборців. Пашинського підтримали лише 17,62%.

Як повідомляв ONLINE.UA, 22 липня співробітники Департаменту контррозвідки СБУ та Військової прокуратури прийшли з обшуком в будівлю Кабінету міністрів України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?