На окупованій Луганщині підірвали "очільника митниці ЛНР" Афанасьєвського
Категорія
Україна
Дата публікації

На окупованій Луганщині підірвали "очільника митниці ЛНР" Афанасьєвського

На окупованій Луганщині підірвали "очільника митниці ЛНР" Афанасьєвського
Джерело:  online.ua

На території окупованої Луганської області підірвали "очільника митниці ЛНР" та агента ФСБ Юрія Афанасьєвського. У цьому була задіяна СБУ.

Джерело: hromadske, Бабель з посиланням на джерело в СБУ

На Луганщині підірвали співробітника ФСБ

Повідомляється, що Афанасьєвського підірвали у себе вдома. Він отримав багато осколкових поранень голови, шиї, живота та перебуває в реанімації у важкому стані.

У СБУ повідомили, що Афанасьєвський є генерал-майором та агентом центрального апарату ФСБ.

Він також був фінансистом ватажка "ЛНР" Леоніда Пасічника. Афанасьєвський займався відмиванням коштів для фінансування збройних формувань, які воювали проти України.

Афанасьєвський перебуває під персональними санкціямиУкраїни, ЄС, Великої Британії, Канади, Швейцарії та Японії.

Підрив колаборантів на окупованих територіях

Нагадаємо, що 3 червня у тимчасово окупованому селищі Михайлівка Запорізької області підірвали авто з чотирма колаборантами.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. За його інформацією, в авто був "бізнесмен місцевого розливу" та заступник керівника штабу "Мы вместе с Россией" Сергій Дідовидюк, його дружина та донька Яна (заступниця так званого голови військово-цивільної адміністрації смт Михайлівка В'ячеслава Бідняка).

Відомо, що Дідовидюк та його донька загинули.

Усі деталі щодо бавовни ми зможемо розповісти після нашої перемоги. Але з огляду на деякі випадки, що трапляються на тимчасово окупованих територіях, колаборанти мають розуміти: для них краще опинитися в українській тюрмі, ніж на концерті Кобзона, - передає "РБК" коментар пресслужби СБУ щодо інциденту.

Читайте також:

  • ГУР закликало українців в окупації передавати дані про псевдовибори росіян

  • Що буде з колаборантами після звільнення Криму — відповідь Ташевої

  • Біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами – Федоров

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?