Біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами – Федоров
Категорія
Україна
Дата публікації

Біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами – Федоров

Біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами – Федоров
Джерело:  online.ua

В окупованій Михайлівці на Запоріжжі підірвали авто із чотирма колаборантами, за попередньою інформацією там загинув власник кафе "Гетьман", який частував окупантів.

Джерело: міський голова Мелітополя Іван Федоров

Біля окупованого Мелітополя підірвали авто з колаборантами

Колаборантам і окупантам Михайлівки точно не до спокійного вечора п’ятниці. Збиралися відпочити у місцевому кафе, натомість трохи не дістались - авто з чотирма прихильниками Кремля злетіло в повітря прямо біля пункту призначення. За попередньою інформацією серед них був і бізнесмен місцевого розливу Давидюк - власник кафе "Гетьман", який гостинно годував рашистів, - говориться в повідомленні.

Федоров додав, що наразі уточнюється інформація щодо загиблих і поранених окупантів і колаборантів.

Водночас російські пропагандисти повідомлять, що "підприємець"-власник авто і 3-є його пасажирів - загинули.

Що відомо про нову бавовну у Мелітополі  

Федоров зазначив, що прильоти зафіксовані в районі заводу "Автокольорлит", який російські військові злочинці перетворили на власну базу.

Окупанти відразу ж відзвітували про "влучне ППО", проте дим підіймається від землі до неба. Напевно, рашистське ППО наземне, — підкреслив мер тимчасово окупованого росіянами міста.

Місцеве видання "Ріа-Мелітополь" повідомляє, що пролунало принаймні кілька вибухів.

За уточненими даними, два вибухи були в районі північного в’їзду до міста. Дим було видно неподалік страусиної ферми, а також в районі аеродрому та заводу "Автокольорлит".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?