Путін та кремлівські пропагандисти погрожують жорстко бомбити Україну після атак дронів на Москву
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін та кремлівські пропагандисти погрожують жорстко бомбити Україну після атак дронів на Москву

Путін та кремлівські пропагандисти погрожують жорстко бомбити Україну після атак дронів на Москву
Джерело:  online.ua

Один з головних кремлівських пропагандистів Володимир Соловйов вже у весь голос закликає до більших жорстких атаках по великих містах України після ранкових атак дронів по Москві, у яких Росія цинічно звинувачує Україну.

Джерело: Twitter Володимира Соловйова

Кремлівська пропаганда створила привід для більш жорстких бомбардувань України

Зокрема, Соловйов почав повторювати одну й ту саму тезу кремлівської пропаганди про те, що Росія нібито веде війну проти НАТО на території України.

Пропагандист почав цинічно брехати, про те, що НАТО нібито у будь-який спосіб намагається знищити Росію.

Коли закінчаться українці, підуть поляки. А Київ — розібрати. Одесу — розібрати. Харків, Дніпро, Львів, Івано-Франківськ. Сьогодні туди мають піти удари, набагато жорсткіші, ніж ті, що йдуть зараз. По-іншому вже бути не може, - почав зухвало заявляти кремлівський пропагандист.

У той же час російський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін також звинуватив Україну у атаках дронами по Москві.

У відповідь київський режим обрав шлях залякування громадян РФ та ударів по житлових будівлях. Це очевидна ознака терористичної діяльності... Система ППО Москви спрацювала штатно, задовільно, хоча є над чим працювати, - цинічно збрехав диктатор.

Крім того, Путін заявив, що його "турбують спроби викликати реакцію у відповідь Росії, спровокувати на таку ж відповідь". За його словами, українці "повинні це розуміти".

Кремлівська пропаганда вже отримала вказівки стосовно атаки БпЛА по Москві 

За інформацією російського видання "Медуза", кремлівським ЗМІ вже передали вказівки стосовно висвітлення атаки дронами по Москві.

Зокрема, за словами представників державних та провладних ЗМІ іх просять використовувати такі тези:

  • звернути увагу на нібито "успішну роботу ППО";

  • відзначити, що реакція "федеральних служб" та керівництва столиці та області була нібито "миттєвою", а робота - "якісною та зосередженою"

  • повідомити, що мети "провокації" не досягнуто;

  • зробити акцент на тому, що завдання атаки було "психологічним", а місцеві показали "спокій і витримку".

Окрім цього у поширених методичках просять виключно з негативним забарвленням цитувати коментарі з приводу атаки безпілотників депутата Держдуми Олександра Хінштейна, керівника "Центру розвитку транспортних технологій" Олексія Рогозіна (сина колишнього голови "Роскосмосу" Дмитра Рогозіна) та російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова).

Відомо, що Хінштейн опублікував у Telegram "первинний перелік місць падіння збитих БПЛА на території Підмосков'я".

Рогозін розповідав, які типи безпілотників могли використовуватись для атаки.

Водночас Гіркін заявив, що мер Москви "терміново формує групи для відправлення до Донецька, Горлівки та Шебекіно для ознайомлення з досвідом роботи міських установ в умовах негативного впливу безпілотників".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?