Дрони здійснили масовану атаку на Москву та Підмосков'я — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Дрони здійснили масовану атаку на Москву та Підмосков'я — відео

Дрони здійснили масовану атаку на Москву та Підмосков'я — відео
Джерело:  online.ua

Вранці 30 травня у Москві та Підмосков'ї прогриміли гучні вибухи. Влада РФ стверджує, що працює протиповітряна оборона, яка намагається відбити масовану атаку невідомих безпілотників. 

Джерело: росЗМІ

Безпілотники атакували Москву та Підмосков'я: з'явилося відео

На відео, які публікують мешканці Москви та Підмосков'я, можна помітити пролітаючі БпЛА.

Також чутно звуки вибухів, схожі на роботу ППО.

За словами місцевої влади, перші вибухи прогриміли у районі Немчинівки, Одинцово, Барвіхи, Нової Риги та інших районах Підмосков'я.

Ба більше, повідомляється про приліт двох безпілотників по будинках безпосередньо у російській столиці — один на вулиці Профспілкова, а інший на вулиці Атласова.

Влада РФ стверджує, що російській ППО нібито вдалося збити 13 безпілотників.

Також там додають, що в результаті атаки дронів ніхто не постраждав.

На тлі цієї новини не можна не згадати про те, що 29 травня, після денного удару росіян балістичними ракетами по Києву, очільник ГУР МО Кирило Буданов пообіцяв окупантам, що вони "дуже скоро про це пошкодують".

Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать, — сказав він.

Що важливо знати про атаку дронів на Кремль

Вночі 3 травня невідомі дрони атакували Кремль у Москві - на одній із веж спалахнула пожежа.

Команда президента РФ Володимира Путіна звинуватила в атаці Україну.

Цей інцидент прокоментував речник українського лідера Сергій Нікіфоров.

Він звернув увагу на те, що наразі завданням українських військових є звільнення окупованих Росією територій, а не удари по Москві.

У нас немає інформації про так звані нічні атаки на Кремль, але, як неодноразово заявляв президент Зеленський, всі наявні сили і засоби Україна спрямовує на визволення власних територій, а не на атаку чужих, — зазначив  Нікіфоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?