Росія може готуватися до нового "жесту доброї волі" — Резніков
Категорія
Політика
Дата публікації

Росія може готуватися до нового "жесту доброї волі" — Резніков

Росія може готуватися до нового "жесту доброї волі" — Резніков
Джерело:  online.ua

На переконання очільника Міноборони України Олексія Резнікова, команда російського диктатора Володимира Путіна може готуватися до нового "жесту доброї волі" під приводом техногенної катастрофи на території своєї країни, оскільки усвідомила, що армія РФ близька до поразки.

Джерело: "Інтерфакс-Україна"

Резніков припустив, до чого може готуватися команда Путіна

Як вважає міністр, офіційна Москва уже почала шукати можливі сценаріїв, щоб виправдати поразки своїх військових на українськомк фронті.

Є висока ймовірність того, що Путін зупинить на варіанті "жест доброї волі" під виглядом якогось катаклізму.

Олексій Резніков звертає увагу на те, що на це вказують останні публічні висловлювання російських політиків, до прикладу: "Треба, напевно, закінчувати СВО", "треба переходити до оборони", "треба утримати наші "новоприбулі" території".

Адже в разі чергового успіху української армії, який є абсолютно очікуваним і для них, потрібно зрозуміти, як "продавати" у себе всередині, як подавати це народу? У них же теж перегріті були очікування: Київ за три дні і т.зв. "СВО" за три тижні. І хоча пропаганда в РФ працює чудово, але з кожним разом усе складніше.

Що може вигадати Кремль, щоб виправдати свою поразку в Україні

За словами Олексія Резнікова, команда Путіна може неочікувано заявити про якусь проблему серйозного катастрофічного виду на території Росії.

Скажімо, щось станеться з електростанцією, гідроелектростанцією, АЕС, з'являться ризики для населення, і це потребуватиме негайної уваги уряду, акумуляції ресурсів, зокрема солдатів. І так вони нібито зможуть пояснити людям, чому закінчують активні бойові дії в Україні. Тобто їм доведеться озвучити "жест доброї волі" під виглядом якогось катаклізму на території РФ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?