Боєць Інтернаціонального Легіону дав шанс Путіну швидко закінчити війну проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Боєць Інтернаціонального Легіону дав шанс Путіну швидко закінчити війну проти України

Боєць Інтернаціонального Легіону дав шанс Путіну швидко закінчити війну проти України
Джерело:  online.ua

Боєць Інтернаціонального легіону Макс розповів команді online.ua, чому він вирішив ризикнути своїм життям заради перемоги України, а також публічно звернувся до російського диктатора Володимира Путіна щодо швидкого завершення війни.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Доброволець Інтернаціонального Легіону звернувся до Путіна

Варто зазначити, що Макс не побоявся публічно записати звернення до російського диктатора Володимира Путіна та запропонувати йому альтернативний варіант закінчення війни.

Я, Макс Панаво, — ваш улюблений Латиноамериканський Месник. Містере Путін, ви вже програли цю війну, але ви занадто впертий, щоб визнати це. Іноді я думаю, що ви чекаєте на можливість, щоб її закінчити. Тому, містере Путін, я маю чудову пропозицію для вас. Для вас це унікальна можливість: ваш найкращий боєць — проти мене, найкращого бійця Легіону. Як у старі добрі часи. Ми можемо зробити це на нейтральній території, до прикладу, у Стамбулі. Або можемо зробити це у Москві. Містере Путін, ви вже програли цю війну. Прийміть мою пропозицію та збережіть рештки гідності.

Доброволець Макс зізнається, що до початку повномасштабної російсько-української війни він служив у військовій поліції Бразилії, вів боротьбу з наркокартелями протягом десяти років.

Окрім того, боєць професійно змагався у бразильському джиу-джитсу.

Як тільки почалася повномасштабна війна — Макс вирішив стати членом Інтернаціонального легіону, щоб захищати український народ на фронті.

Зараз у мене найкраща у світі робота тут, в Україні, — я ракетник. Я підриваю танки, БМП, укріплення, бункери противника... Я тут, тому що це правильно, це правильна частина історії. Коли війна почалася, я не мав жодного сумніву, що вчиняю вірно, тому я радий бути тут... Росія воює проти Вільного Світу, проти кожного, хто, любить мир та свободу.

На переконання Макса, росіяни уже давно програли війну, однак занадто вперті, щоб визнати це.

Саме тому вони розпочали геноцид українського народу, щоб підірвати моральний дух мирного населення й змусити людей здатися.

Та ми цього не зробимо. Кінець цієї війни буде Великою Перемогою для нас. Нас ніхто не зупинить. Ми не залишимо Україну, я можу це сказати про людей моєї батьківщини — Бразилії та усієї Латинської Америки. Ми будемо підтримувати Україну до кінця.

За словами Макса, навіть після завершення війни він планує на декілька місяців залишитися у Києві, оскільки просто обожнює столицю й хоче більше часу поспілкуватися з українцями.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?