У Новій Каховці підірвали авто командира окупаційної поліції РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Новій Каховці підірвали авто командира окупаційної поліції РФ

У Новій Каховці підірвали авто командира окупаційної поліції РФ
Джерело:  online.ua

У Новій Каховці партизани підірвали автівку із призначеним окупаційним російським режимом командиром взводу патрульно-постової служби поліції Херсонщини.

Джерело: Telegram-канал інформаційного центру Слідкому РФ

Що відомо про знищення ще одного колаборанта на Херсонщині 

Зокрема, представники слідкому РФ заявили, що невідомі заклали вибуховий пристрій під ліве крило автомобіля ВАЗ-2121, за кермом якого перебував призначений окупантами командир взводу ППС.

У той час, коли командир разом з родиною їхав по проспекту Ювілейному Олешкінського району стався вибух.

Зазначається, що командир патрульної поліції загинув на місці, а його дружина та донька отримали поранення.

Слідчі органи СК Росії відкрили кримінальну справу за фактом вбивства командира взводу, а також замаху на вбивство його дружини, начальника штабу, та доньки.

ЗСУ потроху розвивають контрнаступ у Запорізькій області 

За інформацією речника об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олексія Дмитрашківського, українські військові вже почали розвивати контрнаступ у Запорізькій області і довго росіяни не зможуть чинити опір.

За його словами, на Запорізькому напрямку були не штурмові дії, а боротьба за більш вигідні позиції.

Це не можна назвати навіть серйозним боєзіткненням, але відбувся штурм однієї з російських позицій для того, щоб вирівняти лінію та зайняти більш вигідну позицію. Контрнаступальні дії розвиваються потроху. Ми намагаємось підходити і брати вигідні позиції. Ворог чинить спротив, але надовго його не вистачить. Попри ті окопи, які вони накопали, фортифікаційні споруди - це скоро їм не знадобиться, - підкреслив Дмитрашківський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?