У Бєлгороді три безпілотники рухнули на жилі квартали
Категорія
Світ
Дата публікації

У Бєлгороді три безпілотники рухнули на жилі квартали

У Бєлгороді три безпілотники рухнули на жилі квартали
Джерело:  online.ua

У російському Бєлгороді ввечері у понеділок, 27 лютого, в одному із дворів знайшли уламки кількох безпілотників. Вони впали біля багатоповерхівки на вулиці Садовій.

Джерело: росЗМІ

У декількох районах Бєлгорода розбились безпілотні літальні апарати

За даними місцевих органів влади, у місті розбили відразу три безпілотника. В результаті цього було пошкоджено декілька авто, а в деяких будинках було вибито вікна. Попередньо, серед людей ніхто не постраждав.

У Бєлгороді знайдено уламки одразу трьох безпілотних літальних апаратів. Постраждалих немає, але є руйнування: десь вибито вікна, десь незначно пошкоджено автомобілі, - сказано в повідомленні.

Кому саме належать безпілотники - не відомо.

Російські пропагандисти вже встигли звинуватити в інциденті Україну, заявивши, що ці БПЛА запустили українські Збройні сили. Однак, судячи з оприлюднених фото, ці дрони схожі на ті, що є на озброєнні у армії Росії.

Зокрема вони схожі на безпілотники "Гранат 2" або "Типчак". Можливо, окупанти хотіли запустити ці дрони по українських містах, проте вони не долетіли і впали на території Бєлгорода.

В Бєлгороді впав російський Су-25

У Валуйському міському окрузі впав літак МО.

Журналісти заявляють, що причину авіатрощі наразі намагаються з’ясувати, а також, що ситуація під контролем.

Розбився штурмовик Су-25. Згідно з останніми даними, літак упав на околиці села Орєхове.

Місцеві мешканці стверджують, що російський штурмовик упав на сарай із сіном, почалася пожежа, споруда згоріла, однак пілоту вдалося вижити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?