Розвідка Британії назвала причину поразок армії РФ під час нових наступів
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії назвала причину поразок армії РФ під час нових наступів

Розвідка Британії назвала причину поразок армії РФ під час нових наступів
Джерело:  online.ua

Представники розвідки Великої Британії дійшли висновку, що російський диктатор Володимир Путін намагається звести нанівець успіхи, досягнуті українськими воїнами у вересні-листопаді 2022 року. З цією метою він наказує своїй армії наступати на більшості напрямків.

Джерело:  огляд  Міноборони Британії

Яка наразі ситуація на Донбасі — дані британських розвідників

Протягом останніх декількох днів, "вагнерівці", "майже напевно", змогли досягти обмежених успіхів на північних околицях Бахмута, зокрема йдеться про село Красна Гора.

Однак, як зазначає Міноборони Британії, організована оборона Збройних сил України в цьому районі триває.

Окрім того, зазначається, що тактичне російське просування на південь від міста, найімовірніше, не змогло досягти суттєвого прогресу.

У секторі Кремінна-Сватове Луганської області російські війська продовжують наступальні дії, хоча кожна локальна атака залишається занадто малою, щоб досягти значного прориву, - розповідають британські розвідники.

Армії РФ бракує потужностей під час нових наступів

На переконання розвідки Британії, Кремль, цілком можливо, хоче звести нанівець деякі успіхи, досягнуті нашими захисниками протягом вересня-листопада 2022 року.

Іноземні розвідники попереджають, що новою ціллю армії РФ може стати просування на захід до річки Жербець.

Загалом, поточна оперативна картина свідчить про те, що російські війська отримують накази наступати на більшості напрямків, але вони не зосередили достатньої наступальної бойової потужності на жодній з осей для досягнення вирішального ефекту, – пояснює команда Міноборони Великої Британії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?