Геноцид українців вказує на страх і розпач росіян — боєць Інтернаціонального Легіону
Категорія
Україна
Дата публікації

Геноцид українців вказує на страх і розпач росіян — боєць Інтернаціонального Легіону

Геноцид українців вказує на страх і розпач росіян — боєць Інтернаціонального Легіону
Джерело:  online.ua

Бійці Інтернаціонального Легіону з перших днів війни захищають територіальну цілісність України на полі бою. Вони не приховують, що протягом цього часу неодноразово стикалися з випадками геноциду проти українців з боку армії РФ.

Джерело: ютуб-канал  online.ua

Геноцид проти українців став для росіян щоденною практикою

Бійці Інтернаціонального Легіону зізналися, що жоден з них не міг та не хотів просто спокійно спостерігати за тим, як росіяни обстрілюють мирне населення України та скоюють безліч воєнних злочинів.

Воїни вирішили долучитися до боротьби українського народу за незалежність та допомогти зупинити геноцид, який розпочала Росія.

За словами добровольця Еріка, поведінка солдатів РФ в Україні є наслідком загальнонаціонального психозу.

Я навіть не впевнений, що все це навмисне, вони просто хворі люди. Ви можете зібрати разом групу людей, серед яких будуть найсильніші у найгіршому, і вони стануть прикладом для наслідування для усіх інших. Це звичайна людська психологія, ось що відбувається.

За словами іноземного бійця Пена, він особисто спілкувався з мешканцями одного з українських сіл після того, як його звільнили від російських військ.

Люди відверто розповіли, через що їм довелося пройти під час окупації.

Йдеться про грабежі, примусове виселення сімей з їхніх домівок, а також зґвалтування жінок та тортури над чоловіками.

Боєць Інтернаціонального легіону Пен (фото — online.ua)

Воїн Ерік зізнається, що його шокував випадок, коли росіянин опублікував відео в мережі, на якому він ґвалтує дитину.

Представники Інтернаціонального Легіону не можуть повірити в те, що хтось досі здатен скоювати подібні злочини у XXI столітті, тому приїхали в Україну, щоб зупинити російську навалу.

Росія використовує заборонену зброю

Боєць Гарі звертає увагу на те, що використання росіянами такої зброї як касетні бомби та ГРАДи є безапеляційним підтвердження геноциду проти українського народу.

Вони свідомо наносять ракетні удари по житловим кварталам, школам, лікарням. Це — не військові цілі. Це просто удари, боягузливі удари. Атакувати військові об'єкти — справедливо під час війни. Але завдавати удари по пологовим будинкам, школам — це злочин. Це не демонструє їхню велич чи силу. Це демонструє їхні страх та розпач. Вони просто боягузи, яких потрібно вигнати звідси.

Гарі звертає увагу на те, що армії РФ байдуже, куди летять її снаряди, тому вони щоденно відкривають вогонь по мирному населенню.

Для них людські смерті не мають жодного значення. Ми ж робимо усе можливе, щоб врятувати людей та допомогти їм.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?