Партизани підірвали залізничну колію на Херсонщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Партизани підірвали залізничну колію на Херсонщині — відео

Партизани підірвали залізничну колію на Херсонщині — відео
Джерело:  online.ua

Партизани продовжують чинити спротив окупантам на тимчасово окупованих територіях. Учасники партизанського руху "Атеш" підірвали залізничне полотно між населеними пунктами Абрикосівка та Раденськ на окупованій Херсонщині.

Джерело: Центр національного спротиву

Рух "Атеш" оприлюднив відео підриву колії

11 березня у Херсонські області, між населеними пунктами Абрикосівка та Раденськ, учасники партизанського руху “Атеш” підірвали залізничне полотно.

З метою перешкоджання постачання рашистського угруповання в Херсонській та Запорізькій областях наші агенти провели успішний диверсійний захід на тимчасово окупованій території, - йдеться у повідомленні.

В результаті дій партизанів перерване постачання залізничними коліями армії РФ.

Агенти "Атеш" постійно проводять розвідку, щоб досягти таких результативних операцій. Ми працюємо цілодобово задля знищення окупаційних військ та звільнення України, - зазначили партизани.

Російські партизани спалили літак армії РФ під Владивостоком

У ніч на 10 березня на авіабазі "Центральна кутова" під Владивостоком представники партизанського руху спротиву Легіону "Свобода Росії" повідомили про спалення військового літака російської армії.

Внаслідок пожежі було знищено ворожий військовий літак Су-27.

Нічого не сталося" на авіабазі "Центральна Кутова" у місті Артем Приморського краю, де базується 22 гвардійський авіаполк ВКС РФ. Об’єктом практично ритуального спалення став бойовий літак Су-27, — йдеться у повідомленні партизанів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?