ЗСУ знищили під Бахмутом стільки солдат РФ, що вистачило б на наступ на Київ – Defense Express
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ знищили під Бахмутом стільки солдат РФ, що вистачило б на наступ на Київ – Defense Express

ЗСУ знищили під Бахмутом стільки солдат РФ, що вистачило б на наступ на Київ – Defense Express
Джерело:  online.ua

 Експерт Defense Express Іван Киричевський підтверджує, що армія Російської Федерації зазнає шалених втрат під Бахмутом, однак вкрай мало людей усвідомлює справжні масштаби. До прикладу, аналітик зазначає, що українські воїни уже встигли знищити там стільки російських загарбників, що вистачило б на новий наступ на Київ

Джерело: "Еспресо"

Що наразі відомо про втрати росіян під Бахмутом

Згідно з даними Івана Киричевського, наші бійці знищили у Бахмуті не лише велику кількість живої сили армії РФ, а також чимало техніки та зброї ворога.

50 тисяч загарбників бути вбиті або поранені, 200 танків – знищені. Грубо кажучи, якби ці війська не знищили, то росіяни могли б їх використати для повторного наступу на Київ. Той успіх, який зараз закладається для планування контрнаступу, може бути несподівано більшим і швидшим, ніж зараз уявляється, – прогнозує експерт.

У росіян вкрай мало шансів взяти Бахмут

За словами аналітика із Defense Express, команда головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та самі українські захисники зроблять все можливе, щоб не допустити просування росіян далі Бахмута.

Найгірший сценарій, який може статися, це відхід наших сил з міста після того, як деяка чимала частина окупантів буде ліквідована.

Натомість за середньооптимістичним сценарієм росіяни так і застрянуть у вуличних боях.

Був у нас час перетворити Бахмут на фортецю, яка майже або зовсім непрохідна для окупантів, – зазначає Іван Киричевський.

Експерт також звертає увагу на те, що відхід наших воїнів за річку Бахмутку був планомірним, оскільки напередодні було докладено чимало організаційних зусиль, щоб, поки є можливість, ЗСУ цього не робили. Згодом наші бійці відішли і створили зону ураження, "де ворог отримує на горіхи з усіх видів зброї".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?