Данілов натякнув на неочікувані засоби для звільнення Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Данілов натякнув на неочікувані засоби для звільнення Криму

Данілов натякнув на неочікувані засоби для звільнення Криму
Джерело:  online.ua

За словами секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олексія Данілова, Збройні сили України та офіційний Київ можуть використати неочікувані методи звільнення Криму від російської окупації.

Джерело:  "Радіо Свобода"

ЗСУ можуть звільняти Крим нетрадиційними засобами

Ми будемо звільняти (Крим – ред.) в такий спосіб, який вважатимемо за необхідне… І якщо буде потреба в тому, щоб ми там використали трошечки інші засоби, вони обов’язково будуть використовуватися, - зазначив Олексій Данілов.

Варто звернути увагу на те, що секретар РНБО наразі відмовляється розповідати журналістіам, про які саме засоби йдеться.

Однак він все-таки прокоментував нещодавні потужні вибухи у Криму.

Як іронічно зазначає Олексій Данілов, Бог у такий спосіб натякає окупантам, що настав час тікати з півострова.

Господь – милостивий до нашої країни, він періодично відправляє сигнали рашистам, що їм треба звідти забиратися. І ці сигнали йдуть у відповідний спосіб, - жартома зазначає секретар РНБО.

Зеленський озвучив прогноз щодо майбутнього Крима

Як заявив нещодавно глава держави Володимир Зеленський, Збройні сили України дійсно готуються до контрнаступу. Він переконаний у тому, що наші воїни зможуть розгромити російську армію та нарешті деокупувати Крим.

За словами президента, успіх українських бійців на полі бою значною мірою залежить від продовження постачання Заходом зброї.

Ми хочемо врятувати якомога більше життів, тому кількість зброї має значення, — наголосив український лідер.

Володимир Зеленський також звертає увагу на те, що солдати РФ з кожним днем дедалі більше втрачають мотивацію.

Вони бояться нас, а також наслідків, якщо вони відступлять.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?