Під Москвою спалахнула масштабна пожежа після гучних вибухів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Під Москвою спалахнула масштабна пожежа після гучних вибухів — відео

Під Москвою спалахнула масштабна пожежа після гучних вибухів — відео
Джерело:  online.ua

30 травня в російському селі Осташово, яке знаходиться у Підмосков'ї, прогриміли гучні вибухи — після цього спалахнула пожежа на території заводу з виробництва спиртовмісної фармацевтичної продукції. Згідно з останніми даними, горить склад із пластиком.

Джерело: росЗМІ

У Підмосков'ї почалася пожежа на спиртзаводі

За словами російських пропагандистів, спочатку вогонь охопив двоповерховий будинок складу з пластиком, площа займання оцінювалася в тисячу квадратних метрів.

Окрім того, повідомляється, що через пожежу місцева влада вирішила перекрити рух Рузьким шосе.

Мешканці села стверджують, що перед початок пожежі пролунали потужні вибухи, однак МНС РФ цю інформацію продовжує заперечувати.

Окрім того, повідомляється, що незабаром площа пожежі виросла до двох тисяч квадратних метрів, горить і цех з виробництва спиртовмісної рідини.

Що відбувається на території РФ 30 травня

Ранок у країні-агресорці розпочався з масованої атаки дронів на російську столицю та Підмосков'я.

Москву атакували щонайменше 32 безпілотники.

У Міноборони РФ завили про утричі меншу кількість "пташок", а також збрехали, що майже усі вдалося збити.

Також вказано, що зафіксовані пошкодження багатоповерхівок. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Що важливо розуміти, атака дронів на Москву відбулася наступного дня після публічного звернення очільника ГУР Кирила Буданова до громадян РФ, під час якого він попередив країну-агресорку про швидку помсту України за удари по Києву.

Не можна також не згадати про те, що українські розвідники організували кібератаку на один із заводів із виробництва комплектуючих для бронетехніки окупантів. Йдеться про іжевський завод "Донвард - Гідравлічні системи".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?