На окупованому Донбасі знову бавляться путінські буряти
Категорія
Події
Дата публікації

На окупованому Донбасі знову бавляться путінські буряти

На окупованому Донбасі знову бавляться путінські буряти

У мережі з'явилися повідомлення про безліч скарг мирних жителів окупованих районів Донбасу на дії російських військовослужбовців-бурятів.
Про це розповів координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"За інформацією представників так званих "правоохоронних органів" Новоазовська, з 6 по 12 лютого в відділення "правоохоронців ДНР" надійшло понад 100 скарг від громадян на жорстокі дії російських військовослужбовців, перш за все осіб бурятської національності, по відношенню до мирного населення", - повідомив він.
Також Тимчук додав, що в кінці січня "в район Новоазовська прибуло близько 200 військовослужбовців зі складу військ Національної гвардії Росії з підрозділів, що постійно дислокуються в Республіці Бурятія".
Читайте також: Замість бурят калмики: з'явилися нові фото солдат Путіна на Донбасі
Тим часом стало відомо, що на окупованій території Донецької та Луганської областей були "посилені контррозвідувальні заходи, до проведення яких залучаються штатні підрозділи військ Національної гвардії Росії".
Крім того, повідомляється про те, що з 9 по 12 лютого через російський пункт пропуску Ізварине на окуповану територію Луганської області з Росії "було перекинуто близько 10 ББМ (бойових броньованих машин) і автобусів з так званими "козаками" зі складу "Всевеликого війська донського" (близько 300 осіб). 25 танків перекинуто через населений пункт Маринівка".
Нагадаємо, в мережі є безліч свідчень про участь у війні на Донбасі військових РФ з Бурятії.
Широко відомий відеоролик з Йосипом Кобзоном, який відвідує в донецькому госпіталі обгорілого бурятського танкіста.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські волонтери навели чергові докази участі путінських військових-контрактників в агресії проти України. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?