На окупованому Донбасі знову помітили російський потяг: що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

На окупованому Донбасі знову помітили російський потяг: що відомо

На окупованому Донбасі знову помітили російський потяг: що відомо
Джерело:  online.ua

В окупованому Дебальцевому знову помітили російський потяг, призначений для транспортування вугілля. Склад складався з двох локомотивів та 49 вагонів - на всіх вагонах були адміністративні номера Російської Федерації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СММ ОБСЄ.

У звіті місії ОБСЄ зазначено, що російський потяг був помічений на залізничній станції в Дебальцевому. Він слідував на північ. Визначити, були вагони порожні або завантажені вугіллям, не представлялося можливим.

Крім того в звіті СММ ОБСЄ зазначено, що 2 жовтня був зафіксований вибух і мінометні обстріли на ділянці розведення сил в районі Золотого. Також були виявлені бойові броньовані машини на ділянці розведення в районі Петровського. У штабі ООС уточнили, що російські бойовики обстріляли позиції українських військових з 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Тим самим окупанти поставили під загрозу зриву розведення військ в Золотому, заплановане на 7 жовтня - за умовами, погодженими в Мінську, процес розведення військ не може початися раніше, ніж після семи діб повної тиші в районі, де воно заплановане.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики ОРДЛО посилили обмеження жителям Донбасу. Командування російсько-окупаційних військ ОРДЛО посилив обмеження по пересуванню людей і автотранспорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?