На півдні Криму пролунали потужні вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

На півдні Криму пролунали потужні вибухи

На півдні Криму пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

Ввечері 1 березня на півдні анексованого Криму пролунала серія потужних вибухів. Однак причини вибухів поки залишаються невідомими. Також вибухи протягом дня лунали в окупованому Мелітополі.

Джерело: місцеві Telegram-канали

Що відомо про вибухи у Криму 

У мережі пишуть, що вибух почули мешканці Ялти, Гурзуфа та інших населених пунктів ПБК. У них затремтіли меблі, вікна, сигналізації машин спрацювали в окрузі.

При цьому на тлі вибухів було чути звуки літаків.

Крім того, вибух чули і жителі Бахчисараю. За їхньою інформацією, він пролунав у районі військової частини на Сімферопольській вулиці. Це могла бути робота ППО.

Що відомо про вибухи в окупованому Мелітополі 

За інформацією мера окупованого армією РФ Мелітополя Івана Федорова, на аеродромі у місті було чутно серію вибухів, а потім можна було побачити густий дим.

За його даними, вибухи було чути близько 13:00. Попередньо, на міському аеродромі розташовувалась одна з баз російських окупантів.

За рік окупації бавовна прилітала на ворожу базу рашистів з десяток разів. Прилетіла і сьогодні, - підкреслив Федоров.

Він також розповів, що наразі розвідка очікує, коли росіяни почнуть вивозити загиблих та поранених з аеродрому.

За кілька хвилин мер оприлюднив фото з чорним димом у кадрі, повідомивши, що це палає в окупованому місті Пологи Запорізької області.

Фото - t.me/ivan_fedorov_melitopol

У тимчасово окупованих Пологах рашисти теж не слабо курять. Напевно, змагаються з мелітопольськими, - зазначив Федоров.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?