У Пентагоні озвучили новий прогноз щодо тривалості війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Пентагоні озвучили новий прогноз щодо тривалості війни в Україні

У Пентагоні озвучили новий прогноз щодо тривалості війни в Україні
Джерело:  online.ua

Війна Росії проти України може тривати ще два-три роки. Такий прогноз озвучив заступник міністра оборони США з політичних питань Колін Каль під час слухань у Конгресі США.

Джерело: сайт Пентагону

У Пентагоні спрогнозували, скільки ще може тривати війна в Україні

Це складно (передбачити, як довго потрібно буде підтримувати Україну через війну – ред.), бо ми не знаємо точну траєкторію розвитку конфлікту. Конфлікт може закінчитися через шість місяців, а може через два чи три роки. Президент Байден сказав, що ми будемо підтримувати Україну стільки, скільки треба, - виступив із заявою з цього приводу представник Міноборони США.

За словами Коліна Каля, Україна справді дуже сильно залежить від допомоги США та інших союзників офіційного Києва.

Він також припустив, що у найближчій перспективі може відбуватися перехід невеликих територій із рук у руки, однак команда Джо Байдена та Пентагон не очікують значних успіхів Росії у захопленні нових територій України.

Коли закінчиться російсько-українська війна — прогноз ГУР

Як вважає очільник ГУР Кирило Буданов, війна Росії проти України незабаром закінчиться.

Скажімо так, я вважаю, що ми наближаємося до кінця війни, — озвучив свій прогноз глава української розвідки.

За його словами, закінчення цієї війни можливе лише за умови відновлення територіальної цілісності України до її міжнародно визнаних кордонів 1991 року.

Будь-який інший варіант для нас неприйнятний. Будь-яка територіальна поступка згодом могла призвести лише до нового конфлікту, — зазначив Кирило Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?