Путін поскаржився на втрати ФСБ під час війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поскаржився на втрати ФСБ під час війни в Україні

Путін поскаржився на втрати ФСБ під час війни в Україні
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін під час колегії Федеральної служби безпеки почав публічно скаржитися на те, що підрозділи цієї спецслужби, які беруть участь у війні проти України, зазнають втрат на полі бою.

Джерело: росЗМІ

Путін визнав втрати ФСБ на тлі війни проти України

У лавах спецслужби є втрати під час спецоперації (так у Росії називають війну проти України – ред.), - бідкається очільник Кремля.

Окрім того, диктатор кинувся дякувати "керівництву і всім співробітникам відомства, особливо тим, хто діяв на передньому краї, на звільнених територіях, у прифронтовій зоні та в тилу противника".

Також президент РФ неочікувано наказав керівництву ФСБ посилити контроль за кордонами країни – зокрема "поставити заслін на шляху диверсійних груп, припиняти спроби незаконного провезення на територію Росії зброї та боєприпасів".

Фото - скриншот

Що відомо про втрати армії РФ під час війни в Україні

Згідно з даними Генерального штабу ЗСУ, станом на 28 лютого армія Російської Федерації у війні проти України втратила близько 149 240 солдатів, 3 388 танків, 6 630 бойових броньованих машин, 2 383 артилерійських системи.

Свою версію щодо втрат російських загарбників також озвучив Державний департамент США.

У лютому 2023 року глава Держдепу США Ентоні Блінкен наголосив, що російська армія тримає курс на жахливу поразку через політику керівника Кремля Володимира Путіна щодо війни в Україні.

Ба більше, американський дипломат повідомив, що його відомство оцінює втрати армії РФ у війні у 200 тисяч солдатів.

Окрім того, Міноборони США озвучило припущення, що російські війська під час війни проти України могли втратити вже близько половини своїх танків, які мала станом на 24 лютого 2022 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?