На півночі Італії потрапив у ДТП автобус з українськими туристами
Категорія
Світ
Дата публікації

На півночі Італії потрапив у ДТП автобус з українськими туристами

На півночі Італії потрапив у ДТП автобус з українськими туристами
Джерело:  online.ua

На півночі Італії зіткнувся з фурою автобус з десятками українських туристів, з них 15 постраждали.

Джерело: ANSA

На півночі Італії потрапив у ДТП автобус з українськими туристами

Інцидент стався увечері близько 20:00 на трасі A4, що пролягає від Венеції до Трієста, в районі міста Латізана. Автобус з близько 30 українськими туристами, які мали повертатися додому, зіткнувся із польською фурою з фруктами й овочами.

Більшість людей змогли самостійно вибратися з автобуса, ще близько десятка допомагали визволяти рятувальники.

За останньою інформацією від місцевих органів влади, постраждали 15 осіб, з яких семеро – діти. Одну жінку і двох неповнолітніх у серйозному стані евакуювали гелікоптерами до лікарень в Удіне і Трієст.

Ще 27 людей не постраждали. Після огляду на місці медичним персоналом їх забрали до приміщення муніципального офісу служби цивільного захисту регіону Фріулі-Венеція-Джулія для прихистку на ніч і подальшого надання допомоги.

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку

Аварія сталася в ніч проти 9 липня біля міста Хелма.

За попередніми даними, український автобус, який їхав у бік кордону, здійснив наїзд на припарковану на узбіччі вантажівку, — повідомили у Воєводському штабі в Любліні.

Унаслідок ДТП загинула 33-річна жінка, ще 8 громадян України, які їхали автобусом, доставили в лікарню. Після огляду з’ясувалося, що двоє людей мають тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановили, що 44-річний українець, який керував автобусом, був тверезий.

Поліція під наглядом прокурора з’ясовує подробиці події.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?