На похороні Сулеймані на смерть задавили десятки людей: моторошні відео
Категорія
Світ
Дата публікації

На похороні Сулеймані на смерть задавили десятки людей: моторошні відео

На похороні Сулеймані на смерть задавили десятки людей: моторошні відео
Джерело:  online.ua

У вівторок, 7 січня, в іранському Кермане відбувся похорон генерала Касема Сулеймані. На заході влаштували страшну тисняву, в якій загинули не менше 35 осіб. Ще близько 50 осіб отримали серйозні травми. Моторошні відео з похорону Сулеймані з'явилися в мережі, передає ОNLINE.UA.

Слід зазначити, що 35 загиблих і 48 постраждалих під час похорону Сулеймані - це офіційні дані державного ТБ Ірану. Агентство Fars повідомляє про 40 загиблих і 213 постраждалих.

На відео, розміщених в мережі, видно, що на церемонію прощання з Сулеймані на площу його рідного міста вийшли тисячі людей. В результаті виникла смертельна тиснява, яка призвела до загибелі місцевих жителів. На відео видно, щось загиблі лежать на дорозі, інші кричать і намагаються допомогти їм. У телеефірах місцевих іранських ТВ інформацію про загиблих підтвердив глава служби швидкої медичної допомоги Ірану. Він заявив, що в результаті тисняви "деякі наші співвітчизники отримали поранення, а деякі загинули".

Нагадаємо, Касем Сулеймані був убитий 3 січня по наказом Трампа. Американський лідер заявив, що знищений генерал був "терористом номер один у світі". За словами Трампа, Сулеймані був відповідальний за смерть мільйонів людей і "планував убити ще більше". В Ірані вбивство Сулеймані розцінили як оголошення війни. Там пригрозили Трампу жорсткої помстою.

Раніше ОNLINE.UA повідомляв, що Іран пригрозив США потужною відповіддю, яка стане для Штатів найгіршим кошмаром в історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?