На п'ятьох напрямках фронту тривають важкі бої — зведення Генштабу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

На п'ятьох напрямках фронту тривають важкі бої — зведення Генштабу ЗСУ

На п'ятьох напрямках фронту тривають важкі бої — зведення Генштабу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Генштаб ЗСУ повідомляє, що на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках тривають важкі бої. За словами українських воїнів, протягом 23 липня відбулось 27 бойових зіткнень.

Джерело:  Генштаб ЗСУ

Що відбувається на різних напрямках фронту

На Сіверському та Слобожанському напрямках армія РФ завдала авіаційного удару в районі Павлівки Сумської області, а також здійснила мінометні та артилерійські обстріли понад 15 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку наші бійці стійко тримають оборону. Противник завдав авіаційного удару в районі Кучерівки Харківської області.

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Торського Донецької області.

За словами українських воїнів, на Бахмутському напрямку вони змогли відбити атаки в районах Богданівки, Кліщіївки та північно-східніше Оріхово-Василівки Донецької області.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, українські захисники успішно відбили атаки російських військ в районах Авдіївки та Невельського. У той же час, ворог здійснив артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів, зокрема це Авдіївка, Карлівка та Невельське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ЗСУ продовжують стримувати наступ армії РФ. Противник накрив вогнем понад 10 населених пунктів, серед них Красногорівка, Катеринівка, Мар’їнка, Побєда Донецької області.

На Шахтарському напрямку росіяни вели безуспішні наступальні дії в районі Новомихайлівки, а також обстріляли понад 15 населених пунктів.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування українських військ. Здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення у районі Приютного Запорізької області.

Що відомо про нові успіхи ЗСУ на полі бою

Генштаб ЗСУ офіційно підтверджує, що наша авіація завдала 3 удари по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.

Також наші воїни знищили 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили 1 район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, 5 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 1 командний пункт, 1 засіб протиповітряної оборони та 1 станцію РЕБ ворога.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?