На Рівненщині померла українка, яку не встигли перевірити на коронавірус
Категорія
Україна
Дата публікації

На Рівненщині померла українка, яку не встигли перевірити на коронавірус

На Рівненщині померла українка, яку не встигли перевірити на коронавірус
Джерело:  online.ua

На Рівненщині померла жінка, в якої донедавна підозрювали новий коронавірус COVID-19. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на обласну державну адміністрацію.

Згідно з офіційною інформацією місцевої влади, українка 1961 року народження потрапила до рук лікарів напередодні разом з малим онуком. Їх госпіталізували до Сарненської районної лікарні з населеного пункту Тинне.

"Жінка, на жаль, вночі померла. Внук в реанімації. Експрес-тести на коронавірус показали негативний результат, однак їх біологічні зразки перевірять лабораторно за допомогою ПЛР-тестів. Крім того, вночі до Сарненської районної лікарні поступило троє жителів з сіл Чудель, Немовичі та Кам'яне-Случанське. Один з них повернувся з Польщі з високою температурою", - пояснили в адміністрації.

Загалом на Рівненщині зареєстрували 11 випадків COVID-19. Станом на ранок 30 березня в Україні виявили 480 хворих.

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна незабаром отримає 80 мільйонів євро від ЄС для боротьби  проти коронавірусу COVID-19. Згідно із заявою Брюсселя, наша країна окрім як вторгнення Росії зазнала шкоди від пандемії небезпечної інфекції. ЄС привітав також обмеження, які ввів Київ для запобігання епідемії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?