На Різдво росіяни можуть влаштувати теракти в храмах на окупованих територіях — Верещук
Категорія
Україна
Дата публікації

На Різдво росіяни можуть влаштувати теракти в храмах на окупованих територіях — Верещук

На Різдво росіяни можуть влаштувати теракти в храмах на окупованих територіях — Верещук
Джерело:  online.ua

Під час різдвяних свят російські окупанти можуть влаштувати теракти в храмах на окупованих територіях. З таким попередженням виступила віцепрем'єр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

Джерело: Фесбук-сторінка  Ірини Верещук

Верещук попередила українців щодо нових підступних планів росіян

Звертаюсь до українських громадян на тимчасового окупованих територіях: є інформація, що на православне Різдво росіяни готують теракти в храмах на тимчасово окупованих територіях. Закликаю громадян бути обережними та за можливості утриматись від відвідання місць з великим скупченням людей. Бережіть себе і своїх близьких. Чекайте на ЗСУ, — закликала Ірина Верещук.

Що відомо про наказа Путіна про "тимчасове перемир'я"

Ввечері 5 січня російський диктатор Володимир Путін доручив главі Міноборони РФ Сергію Шойгу запровадити з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню вдовж лінії зіткнення сторін в Україні.

Окрім того, офіційна Москва почала цинічно закликати команду українського лідера Володимира Зеленського оголосити режим припинення вогню та дати можливість громадянам в районах бойових дій, які сповідують православ'я, відвідати служби у Різдвяний святвечір, а також у День Різдва Христового.

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що очільник Кремля , оголосивши режим припинення вогню на свята, хоче використати Різдво як прикриття, щоб зупинити просування української армії на Донбасі та підігнати ближче до українських позицій техніку, боєприпаси та мобілізованих.

Офіційний Київ вимагає, щоб Путін негайно вивів свої війська з території України — це головна вимога для початку перемовин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?