Життя сильно переоцінене: пропагандист Соловйов вимагає у росіян не боятися смерті
Категорія
Світ
Дата публікації

Життя сильно переоцінене: пропагандист Соловйов вимагає у росіян не боятися смерті

Життя сильно переоцінене: пропагандист Соловйов вимагає у росіян не боятися смерті
Джерело:  online.ua

Путінський пропагандист Володимир Соловйов закликав росіян не боятися вмирати, оскільки, на переконання поплічника Путіна, "життя сильно переоцінене", а смерть все одно неминуча. 

Джерело: Соловйов в ефірі своєї програми на каналі "Россия 1"

Соловйов закликає росіян не боятися вмирати на війні

Життя сильно переоцінене. Навіщо боятися того, що неминуче? Тим більше, ну, ми ж у рай потрапимо. Смерть – це закінчення одного земного шляху і початок іншого. Але боятися цього, а виходячи з цього, щоб це впливало на прийняті тобою рішення... - цинічно заявив кремлівський пропагандист.

Варто звернути увагу на те, що учасники телешоу підтримали поплічника Путіна. Пропагандисти стверджують, що раніше громадяни РФ жили одним днем, а тепер у них є "нематеріальна мрія, висока мета".

Соловйов також почав переконувати росіян у тому, що "жити варто тільки для того, заради чого ти можеш померти, так і має бути".

За словами поплічника глави Кремля, у російських окупантів на фронті в Україні нібито є "дуже чітке розуміння, за що вони воюють, чому вони воюють".

Окрім того, пропагандисти вкотре повторили наративи російського керівництва, що вони нібито воюють "із сатаною".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?