На Різдво у Києві перекриють окремі вулиці - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

На Різдво у Києві перекриють окремі вулиці - що відомо

На Різдво у Києві перекриють окремі вулиці - що відомо
Джерело:  online.ua

У центрі Києва у вівторок, 7 січня, заблокують окремі вулиці через святкові заходи з нагоди Різдва. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу КМДА.

За офіційними даними, на Софійській та Контрактовій площах пройде Хода звіздарів. У розпорядженні №1769 говориться, що рух автомобілів обмежать на Володимирському проїзді та вулиці Володимирській.

Зокрема, заборонено рух буде з 12:00 до 17:00. НА Володимирській обмеження чинне з будинку №23 на вулиці Софіївській до Рильського провулку.

Окрім того, влада попередила киян та гостей столиці про можливве тимчасове закриття станції метро "Золоті ворота" на вхід. Заходи будуть короткочасними. Для поліпшення ситуації та уникнення тисняви усі ескалатори переведуть на підйом.

Паралельно з цим можливі короткочасні обмеження на станціях "Хрещатик", "Майдан Незалежності", "Контрактова площа", "Поштова площа".

Під час святкового дійства на Софійській та Михайлівській площах у згадані вище години по змінах рухатимуться тролейбуси №6, 16, 18.

Як повідомляв ONLINE.UA, станом на початок 2020 року погода у Києві все ще не відзначилася справжньою кліматичною зимою. Навпаки у місті у 2019 році зафіксовано безліч теплих рекордів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?