На російського опозиціонера з соратниками напали казаки: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

На російського опозиціонера з соратниками напали казаки: опубліковані фото

На російського опозиціонера з соратниками напали казаки: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Біля аеропорту Анапи в Краснодарському краї казаки напали на російського опозиціонера Олексія Навального і співробітників Фонду боротьби з корупцією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter прес-секретаря політика Кіри Ярмиш.
"На Навального і ФБК напали у аеропорту Анапи. Артема Торчинського побили, він лежить на землі, скроня розбита, - написала вона.
Прес-секретар Навального додала, що на опозиціонера напали казаки.
"Напали казаки, чоловік 10 в парадній формі і ще стільки ж в звичайному одязі... Весь цей час нас знімають на камери. Поліція втрутилася, тільки коли Артема повалили і на землі стали бити ногами", - розповіла Ярмиш.
Навальний в свою чергу повідомив, що всього нападників було близько 30 осіб, а на весь аеропорт "випадково виявилося 2 поліцейських".
"Налетіли, не давши зняти рюкзаків, повалили. Били і чоловіків, і дівчат. Поліція їм допомагає", - додав опозиціонер.
Раніше Олексія Навального затримала поліція в Краснодарському краї, де перевіряла на причетність до терористичного угруповання ІДІЛ.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?