На що вказує збільшення атак дронів по Москві — відповідь представника ГУР Андрія Юсова
Категорія
Україна
Дата публікації

На що вказує збільшення атак дронів по Москві — відповідь представника ГУР Андрія Юсова

На що вказує збільшення атак дронів по Москві — відповідь представника ГУР Андрія Юсова
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова, часті атаки дронів по Москві - це своєрідний сигнал всьому світу, і у Кремлі це розуміють, що армія, яка позиціонувала себе, як другу армію світу, не здатна захистити власну столицю. 

Джерело:  Online.ua

Росія виявилась нездатною захистити Москву 

Юсов підкреслив, що Росія позиціонує себе як одного з лідерів виробництва та експорту озброєнь, зокрема, спеціалізуючись на виробництві засобів ППО та радіо-електронної боротьби, але наразі виявляється, що її засоби не здатні протидіяти сучасним викликам.

І так, центр Москви, там де знаходяться об'єкти, пов'язані з діяльністю ГРУГШ і Міноборони Росії, вони абсолютно досяжні. І навіть, якщо на дахах розмістити все, що в них здатне стріляти, "панцирі" і так далі, то в принципі, це ні на що не впливає, - зазначає представник ГУР.

Юсов також наголосив, що країна, яка розв'язує агресивну війну проти іншої країни, має бути готова до того, що війна, так чи інакше, перекинеться на їхню територію.

Що відомо про роботу ГУР по військових об'єктах армії РФ  

За інформацією журналіста Андрія Цаплієнка, представники Головного управління розвідки Міноборони України причетні до атак по катерах армії РФ за 340 км від Севастополя, атак БпЛА по Москві та по ворожих складах боєприпасів.

Цаплієнко зазначив, що саме представники розвідки займались організацією атак по катерах Чорноморського флоту РФ за 340 км від Севастополя.

Також у ГУР організували атаку на ворожий склад боєприпасів 758-ої логістичної бази Чорноморського флоту у Севастополі.

Окрім цього Цаплієнко заявив про причетність української розвідки до атак дронами по офісним будівлям у Москві.

Читайте також:

  • У Криму пролунали потужні вибухи. Перекрито рух по Кримському мосту;

  • У ГУР ударний день. Журналіст дізнався про численні атаки по кораблях та об’єктах армії РФ;

  • У росіян пролунали вибухи у Севастополі та на острові Джарилгач

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?