У росіян пролунали вибухи у Севастополі та на острові Джарилгач
Категорія
Україна
Дата публікації

У росіян пролунали вибухи у Севастополі та на острові Джарилгач

У росіян пролунали вибухи у Севастополі та на острові Джарилгач
Джерело:  online.ua

Жителі окупованого Росією Севастополю повідомили про потужний вибух. У той же час серія потужних вибухів пролунала на острові Джарилгач на території Херсонської області. 

Джерело: Telegram-канал Кримський вітер; Центр національного спротиву

Що відомо про вибухи у Севастополі  

Жителі окупованого міста пишуть у соцмережах, що вибух чули навіть у Бахчисараї, за 30 км від Севастополя.

Також з Бахчисарайського водосховища видно "гриб" з диму в стороні Севастополя.

Місцеві жителі повідомляють про "приліт" у районі селища Сахарна Головка, яке знаходиться у Севастополі. Він начебто був біля Севастопольської ТЕЦ.

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв розповів, що над Балаклавським районом міста нібито збито БПЛА. За його словами, дрон вибухнув на землі, через що "загорілася трава".

Що відомо про удари ЗСУ по острову Джарилгач 

За інформацією аналітиків з Центру національного спротиву, ЗСУ завдали серію потужних ударів з РСЗВ HIMARS по позиціях злочинної армії РФ на острові Джарилгач.

На опублікованих кадрах видно, що безпілотник зафіксував позиції окупантів, які знаходились в окупованій частині Херсонської області. Українські бійці завдали по них п'ять ударів з ракетами HIMARS.

Від обстрілу росіяни намагались сховатись у кущах та тренувальних окопах, однак саме туди влучила ракета.

Відстань від Джарилгача до найближчих контрольованих Україною територій складає близько 70 км. Від коси острова - близько 60 км.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?