На Софійській площі в Києві засвітили вогні на головній ялинці країни
Категорія
Україна
Дата публікації

На Софійській площі в Києві засвітили вогні на головній ялинці країни

На Софійській площі в Києві засвітили вогні на головній ялинці країни
Джерело:  online.ua

На Софійській площі в Києві засвітили вогні на головній ялинці країни.

Джерело: Telegram-канал Віталія Кличка

Як встановлювали та вмикали вогні на головній ялинці країни 

Цього року було багато дискусій – чи варто ставити ялинку. Зважаючи на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, обстрілів та відключень електроенергії. Але, я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва та Нового року, - зазначив Кличко.

Однак цьогоріч ялинка дещо нижча за минулорічну (31 метр) вона всього 12 метрів заввишки і отримала назву "Ялинка незламності".

Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва то Нового року, - зазначив мер Києва.

Зазначимо, що на залізничному вокзалі Києва встановили новорічну ялинку, гірлянди якої світиться від крутіння педалей на велотренажері.

Між тим у КМДА пояснили, що станція метро "Хрещатик" поки працюватиме на один вестибюль у напрямку вулиці Хрещатик - вестибюлі з виходами до вулиць Інститутської та Городецького залишаються зачиненими.

20 грудня станції метро "Хрещатик" та "Майдан Незалежності", а також пересадочний вузол між ними запрацюють для перевезень пасажирів.

Працюватимуть станції у такому графіку:

  • "Хрещатик" із 5:40 до 21:35

  • "Майдан Незалежності" із 5:38 до 21:38.

Наразі залишаються зачиненими дві станції червоної лінії - "Дніпро" та "Гідропарк".

У метрополітені  нагадали,  що інтервали руху поїздів у годину пік 4-5 хвилин, у міжпікові години - 8-10 хвилин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?