Росіяни обстріляли Херсонщину 54 рази: є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Росіяни обстріляли Херсонщину 54 рази: є загиблі та поранені

Росіяни обстріляли Херсонщину 54 рази: є загиблі та поранені
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 17 грудня, армія РФ 54 рази обстріляла Херсонську область з артилерії та танків. Унаслідок обстрілів загинуло троє цивільних та шестеро отримали поранення.

Джерело: Telegram очільника Херсоньскої ОВА Ярослава Янушевича

Росіяни вбили трьох мирних мешканців Херсонщини та шістьох поранили

Російські окупанти 54 рази обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області потерпали від атак з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків та снайперського вогню, - повідомив Янушевич.

За його словами, ворог укотре обстріляв житлові квартали Херсона, завдав удару по медичному закладу, пошкодив приватні будинки та багатоповерхівки.

Минулої доби через російські обстріли загинуло 3 людей, 6 жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості, – наголосив голова ОВА Херсонщини.

Що відомо про ситуацію на Херсонщині?

Нагадаємо, учора, 17 грудня, російські загарбники знову обстріляли Херсон - постраждали двоє людей.
Російські окупанти завдали ударів з РСЗВ та артилерії по Корабельному району міста.

За словами Ярослава Янушевича, 36-річний чоловік, що перебував у автівці, загинув на місці. 70-річну жінку з пораненням доправили до лікарні.

Удень, 17 грудня, російська армія завдала удару по Херсонському геріатричному центру, що у селі Степанівка. РФ поцілила у заклад, де надають допомогу літнім людям. У будівлі центру зруйновані ворота, вибиті вікна та двері, є пошкодження даху і ґанку.

Увечері, 17 грудня, село Степанівка зазнала російського обстрілу з міномета. Снаряди влучили у штаб гуманітарної допомоги.

Як повідомляється, 1 жінка померла від отриманих поранень, ще 2 людей були госпіталізовані. Ворожий удар пошкодив будівлю школи, лікарні та церкви.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?