Я не сумніваюся, що буде ще одна спроба наступу на Київ – Залужний
Категорія
Україна
Дата публікації

Я не сумніваюся, що буде ще одна спроба наступу на Київ – Залужний

Я не сумніваюся, що буде ще одна спроба наступу на Київ – Залужний
Джерело:  online.ua

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що наразі Кремль активно готує близько 200 тисяч нових солдатів. Очільник ЗСУ зізнається, що не має сумнівів у тому, що росіяни знову спробують повторити спробу наступу на Київ.

Джерело:  The Economist

Залужний прогнозує новий наступ росіян на Київ

Російська мобілізація спрацювала. Це неправда, що їхні проблеми настільки жахливі, що ці люди не будуть воювати. Вони будуть воювати. Цар каже їм іти воювати, і вони йдуть воювати. Я вивчав історію двох чеченських воєн - все було так само. Можливо, вони не так добре оснащені, але вони все одно становлять для нас проблему. За нашими оцінками, у них є резерв в 1,2-1,5 млн осіб... Росіяни готують близько 200 тис. нових солдатів. Я не маю сумнівів, що вони знову підуть на Київ, - заявив головнокомандувач.

За його словами, країна-агресорка стягує людей і зброю для нового наступу.

Цілком можливо, що навесні армія рф може розпочати великий наступ з Донбасу, з півдня або навіть з Білорусі.

Залужний, Зеленський та командувач Сухопутних військ генералом Олександр Сирський попереджають українців про декілька критичних місяців попереду.

На переконання Залужного, росіяни, як і під час Другої світової війни, десь за Уралом готують нові ресурси.

Боєприпаси готуються, не дуже хороші, але все ж таки. Це не будуть ті ресурси, які могли б бути за два роки перемир'я. Це буде паршиво, і бойовий потенціал буде дуже і дуже низьким, навіть якщо він набере ще мільйон людей в армію, щоб кидатися трупами, як це робив Жуков (радянський воєначальник часів Другої світової війни), це все одно не принесе бажаного результату, - впевнений глава ЗСУ.

Що цікаво, за словами західних інсайдерів, командувач російськими військами генерал Сергій Суровікін завжди розглядав конфлікт з Україною як такий, що може тривати роками.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?