На Тернопільщину привезли тонни львівського сміття: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Тернопільщину привезли тонни львівського сміття: опубліковано фото

На Тернопільщину привезли тонни львівського сміття: опубліковано фото

На хуторі Михайлівка в Тернопільській області комунальні служби виявили більше 100 тонн львівського сміття.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Тернопільській області.

"У Шумське відділення поліції надійшло повідомлення від керівників міської ради про те, що на недіючому комбікормовому заводі на хуторі Михайлівка виявлено 100-120 тонн сміття. Виїхавши на місце події, поліцейські серед відходів знайшли чеки з львівських магазинів, що вказує безпосередньо на походження сміття" , - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Крім війни і кризи над Україною нависла ще одна серйозна загроза- Bloomberg

Відзначається, що оскільки територія недіючого заводу є за межами населеного пункту, то ніхто не бачив, яким чином і хто скинув відходи. Несанкціоноване звалище виявили комунальні служби.
Зараз представники міської ради та екологи встановлюють вартість збитків, завданих суспільству, а поліцейські встановлюють, хто привіз і скинув львівські відходи, щоб притягнути винних до відповідальності.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Львова Андрій Садовий запропонував створити в Чорнобильській зоні сміттєзвалище для всієї України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?