На Тома Круза час в нього є: голова Верховного суду розкритикувала Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

На Тома Круза час в нього є: голова Верховного суду розкритикувала Зеленського

На Тома Круза час в нього є: голова Верховного суду розкритикувала Зеленського
Джерело:  BBC

Голова Верховного суду Валентина Данішевська стверджує, що не може поспілкуватися із українським лідером Володимиром Зеленським щодо його політики по відношенню до суду. За словами чиновниці, вона ходила на засідання комітету Верховної Ради, щоб почути, чому "Слуга народу" хоче зменшити вдвічі кількість суддів Верховного суду.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС. Україна".

"Я намагалася почути від автора законопроєкту, чому він, а тепер вже й народні депутати ухвалюють таке рішення. Чи вони знають, для чого це потрібно, які будуть наслідки? На жаль, відповіді я не отримала, хоча рішення на підтримку законопроєкту у комітеті було ухвалене", - сказала вона.

Очільниця Верховного суду запевняє, що намагалася зустрітися із Зеленським.

"Двічі я пропонувала президенту зустрітись і поговорити. Один раз публічно і другий раз письмово. Але часу в нього поки що для голови Верховного суду не знайшлося. Хоч я бачила, що нещодавно він мав зустріч з Томом Крузом", - сказала вона.

Також Данішевська зазначила, що бачилася із президентом лише на офіційних заходах.

"Я з ним (Зеленським – ред.) бачилася на офіційних заходах щодо відкриття антикорупційного суду. Ми приємно поспілкувалися. Також в мене була зустріч з приводу приміщення для антикорупційного суду. Я не думаю, що він встиг оцінити, — тим більше, ні з ким не спілкуючись, — те, що відбувається в судовій системі чи у Верховному суді. Напевно, вони мені якісь сигнали надсилають, але я не знаю і, можливо, не розумію їх", - сказала голова суду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Володимир Зеленський зустрів у Києві всесвітньо відомого актора та режисера Тома Круза.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?