У Зеленського пояснили, навіщо Том Круз раптово завітав до Києва
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського пояснили, навіщо Том Круз раптово завітав до Києва

У Зеленського пояснили, навіщо Том Круз раптово завітав до Києва
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський зустрів у Києві всесвітньо відомого актора та режисера Тома Круза. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Офіс президента.

За офіційними даними, подія відбулася у понеділок, 30 вересня.

"Під час зустрічі Том Круз повідомив Володимиру Зеленському, що зацікавився українськими локаціями для зйомок одного зі своїх нових кінопроєктів. Це стало ще одним приводом, щоб відвідати нашу країну", - інформує ОПУ.

Український президент розповів актору, що Верховна Рада затвердила законопроєкт щодо компенсацій для іноземних виробників, які здійснюють фільмування у країні. Це, як передбачається, стане одним з елементів розвитку кіноіндустрії, а також інвестування з боку навколишнього світу.

Також прессслужба президента додала, що той поділився з Крузом своїм досвідом у роботі в кіно.

Як повідомляв ONLINE.UA, Офіс президента проінформував, що Володимир Зеленський у майбутньому здійснить офіційний візит до Сполучених Штатів. Наразі йде обробка цієї можливості. Українська сторона вже має розклад та завдання щодо підготовки до закордонної поїздки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?