У Зеленського планують новий візит до США - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського планують новий візит до США - подробиці

У Зеленського планують новий візит до США - подробиці
Джерело:  ТСН

Президент України Володимир Зеленський планує новий візит до США після поїздки на заходи Генасамблеї ООН. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.

За словами радника голови держави Андрія Єрмака, цей акт стане вже офіційним. Його обговорили президенти України та США у Нью-Йорку під час зустрічі.

"Ця бесіда (Зеленського і Трампа - ред.) — частина історії. І вже тепер президенти обговорювали зовсім інші питання. Саме з ініціативи президента Трампа було дуже так конкретно акцентовано: так, торгівля — з американської сторони у мене відповідає держсекретар, щодо енергетики — міністр Перрі, з української сторони... Тобто на сьогодні ми маємо такі завдання і розклад з підготовки вже офіційного візиту, - пояснив Єрмак.

Нагадаємо, радник Зеленського вважає наслідки переговорів останнього з Дональдом Трампом у липні внутрішніми справами Сполучених Штатів.

Опоненти Трампа стверджують, що президент США порушив законодавство та зловживає владою, намагаючись отримати компромат на політика-демократа Джозефа Байдена. Нібито голова американської держави тиснув на Україну з цього приводу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп нещодавно заявив, що бажає зустрічі з інформатором-розвідником, який звернувся із резонансною скаргою щодо можливого зловживання владою з боку президента.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?