На Україну насувається арктичний холод: погода знову погіршиться
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається арктичний холод: погода знову погіршиться

На Україну насувається арктичний холод: погода знову погіршиться
Джерело:  online.ua

15 березня погода в Україні знову погіршиться - над країною буде панувати повітряна маса арктичного походження, яка принесе з собою в окремі регіони сніг, заморозки і сильний вітер. В середині наступного тижня трохи потеплішає, але до вихідних знову похолодає. Точний прогноз погоди на наступний тиждень повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У неділю, 15 березня, очікуються нічні заморозки до -5 ° С. Опуститься і денна температура повітря до +2 ... + 5°С. При цьому буде сухо і сонячно, правда, вітер буде дуже холодним.

У понеділок, 16 березня, синоптична ситуація не зміниться. Вночі морози до -6°С. Днем тепліше - +8 ... + 10°С. Опадів не очікується.

У вівторок, 17 березня, погода в Україні буде поліпшуватися. Вночі стовпчики термометрів з мінусових значень піднімуться ближче до нуля. Днем буде сухо і сонячно - +9 ... + 11°С.

У середу, 18 березня, в Україну знову повернеться весна. У денний час повітря прогріється до + 12°С. Вночі буде також плюсова температура. Незначні заморозки очікуються тільки на сході країни.

У четвер, 19 березня, у всіх регіонах значно потеплішає. Сонячні промені прогріють повітря до + 15°С. Але вночі буде як і раніше холодно + 0 ... + 3°С.

За прогнозом народного синоптика Наталії Діденко, до наступних вихідних в Україні знову похолодає.

Варто зауважити, що погода в березні 2020 року, за прогнозом синоптиків, буде непередбачуваною - в кінці місяця також не виключено похолодання зі снігом та заморозками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну прийшов зимовий циклон, який приніс з собою похолодання зі снігом та заморозками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?