Зима повертається: у яких областях України різко погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

Зима повертається: у яких областях України різко погіршиться погода

Зима повертається: у яких областях України різко погіршиться погода
Джерело:  online.ua

На Україну насувається новий циклон, який принесе з собою значне похолодання. Очікується зниження температури повітря до мінусових значень, а також опади у вигляді снігу. У яких областях України різко погіршиться погода - точний прогноз повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У п'ятницю, 13 березня, в багатьох областях України пройдуть дощі. Сухо і сонячно буде лише в Києві, Чернігові, Сумах, Луганську, Донецьку, Сімферополі, Херсоні та Запоріжжі. При цьому очікується сильний поривчастий вітер. Температура повітря вдень поки буде триматися на позначках +9 ... +13°С, вночі - +5 ...+ 7°С.

У суботу, 14 березня, циклон добереться до України і принесе з собою зиму. У північних і західних областях, а також в Києві, пройде сніг, а температура повітря знизиться до +5 ... + 7°С в денний час. Вночі стовпчики термометрів наблизяться до нуля.

У неділю, 15 березня, опади припиняться, але в усі регіони прийдуть морози. Вночі похолодає до -2 ...- 5°С. Вдень повітря прогріється не вище +3 ... + 5°С.

У понеділок, 16 березня, погода в Україні почне поліпшуватися, але вночі як і раніше буде морозно. Температура повітря в денний час підніметься до +9 ... +11°С, вночі -2 ...- 4°С.

Слід зазначити, що погода в березні 2020 року, за прогнозом синоптиків, буде непередбачуваною - в кінці місяця також не виключено похолодання зі снігом та заморозками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в деяких областях України похолодало ще на початку цього тижня- атмосферинй фронт приніс з собою дощі і сильний вітер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?