На Україну насувається холодний атмосферний фронт - де погіршиться погода
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається холодний атмосферний фронт - де погіршиться погода

На Україну насувається холодний атмосферний фронт - де погіршиться погода
Джерело:  online.ua

На наступному тижні в Україні різко зміниться погода - на зміну тепла прийде похолодання, яке, за прогнозами синоптиків, почнеться вже 18 вересня. Протягом усього робочого тижня в усіх регіонах країни буде тепло і сухо, але в п'ятницю Україну накриє холодний атмосферний фронт, який принесе з собою дощі та зниження температури повітря. Якою буде погода наступного тижня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 14 вересня, буде сонячна погода у всіх областях країни. Темепература повітря в середньому сягатиме +24 ... + 27°С. На півдні України буде ще тепліше, тому для любителів оксамитового морського сезону ще є шанс отримати гарну засмагу.

У вівторок, 15 вересня, синоптична ситуація в Україні не зміниться. У регіонах країни буде стояти сонячна і суха погода. Температура повітря вдень - +25 ... + 27°С, вночі - +10 ... + 12°С.

У середу, 16 вересня, українці зможуть насолодитися останніми теплими осінніми днями. У денний час в кожній області України буде по-літньому тепло - +24 ... + 26°С.

У четвер, 17 вересня, погода почне псуватися на заході України. Там пройдуть дощі і грози, при цьому температура повітря сильно не опуститься - очікується +21 ... + 23°С. На решті території України буде тепло і сухо. У деяких областях стовпчики термометрів сягнуть + 30°С.

У п'ятницю, 18 вересня, різко похолодає в усіх регіонах країни. У західних областях температура повітря опуститься до +12 ... + 14°С, в центрі - +15 ... + 17°С, на півдні та сході - +23 ... + 25°С, при цьому вночі можливі заморозки.

.

Важливо відзначити, що за прогнозом синоптиків, літо в Україні закінчиться в кінці вересня. Вони попереджають, що осінь цього року буде холодною і сирий, однако в жовтні ще буде "велике" бабине літо, яке порадує українців теплом.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Землі зафіксовано новий температурний рекорд і визначено саме спекотне місце на планеті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?