На Україну насувається негода: до чого готуватися
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається негода: до чого готуватися

На Україну насувається негода: до чого готуватися
Джерело:  online.ua

13-14 серпня в Україні прогнозують погіршення погодних умов, грози, град та шквали. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані "Укргідрометцентру".

"У зв'язку з переміщенням активного атмосферного фронту із Центральної Європи у західних, північних та Вінницькій областях 13-14 серпня очікуються грози, подекуди град та шквали 15-20 м/с (І рівень небезпечності (жовтий)", - йдеться в повідомленні.

Вдень 13 серпня та протягом доби 14 серпня на заході країни очікуються значні дощі, в окремих районах шквали 25-28 м/с ( ІІ рівень небезпечності, помаранчевий). 14 серпня у західних областях прогнозують зниження денної температури на 5-10° до 20-25°.

Також зазначається, що 12-13 серпня у Полтавській, Черкаській, Харківській, Вінницькій та Івано-Франківській областях утримається надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно рок-фестиваль KOZAK Fest, який цього року проходив в урочищі Княжі Байраки на Дніпропетровщині,  завершився трагічними подіями.  Через буревій дах над сценою впав на людей. В результаті загинув 48-річний чоловік, ще двоє людей отримали травми середньої тяжкості (перелом ніг).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?