Страшний буревій атакував KOZAK Fest: шокуюче відео
Категорія
Події
Дата публікації

Страшний буревій атакував KOZAK Fest: шокуюче відео

Страшний буревій атакував KOZAK Fest: шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Рок-фестиваль KOZAK Fest, який цього року проходив в урочищі Княжі Байраки на Дніпропетровщині, завершився трагічними подіями. Як повідомляє ONLINE.UA, через буревій дах над сценою впав на людей. В результаті загинув 48-річний чоловік, ще двоє людей отримали травми середньої тяжкості (перелом ніг).

Як повідомив в своєму Інстаграмі очевидець стихійного лиха, популярний співак Діма Шуров, відомий також як Pianoбой, дах над сценою обвалився через сильні пориви вітру.

«…Багато тисяч людей намагаються покинути фестиваль під стіною дощу, твориться хаос, падають дерева...», – повідомив Шуров.

Судячи з відео, яке було опубліковано на Youtube, дах обвалився не миттєво, а деякий час хитався від сильного вітру. Це врятувало багато життів, адже люди, побачивши небезпеку, почали відходити подалі від сцени. Якби порив вітру був раптовим, металевий дах вагою кількасот кілограм міг впасти на натовп глядачів. Тоді на місці одного загиблого могли опинитися десятки відвідувачів фестивалю.

Організатори KOZAK Fest вже повідомили, що змушені достроково зупинити фестиваль. Намічений на сьогодні концерт скасовано.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що Росію знову можуть не пустити на Олімпіаду. Наш сайт розповів про причину цього можливого рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?